Inngang og registrering

VIP-OMRÅDE

Dersom du ønsker å bestille VIP-billetter kan du gjøre dette via Ticketmaster sin hjemmeside. Det er en egen VIP-inngang via Akershus Festning (samme inngang som Festningen Restaurant). VIP-området vil alltid åpne to timer før dagens første kamp.

NB! det digitale billettsalget til VIP stenger 2 timer før hver enkelt kampstart. Etter dette får du kjøpt billetter i inngansteltet til VIP-området.

Vi tar ikke imot kontanter på VIP-området – kun kort.

Inngang og registrering

Vi har én inngang til hovedområdet, som ligger ved Café Skansen i Rådhusgata. Inngangen er tydelig markert med skilt og en stor portal. Vi åpner alltid området en time før dagens første kamp og anbefaler på generell basis å være tidlig ute for å være sikker på å komme inn.

GRUPPEBESTILLINGER VIP

Ved gruppebestillinger av bord bør dere helst komme samlet – alternativt bordvis, da en bordbillett tilsvarer 6 inngangsarmbånd som festes rundt håndleddet. Dere kan også hente ut armbånd for hele bordet/gruppen samlet, men da må dere selv gå ut for å møte resten av gruppen utenfor inngangen til VIP-området. Unntaket er grupper som har bestilt losjer; losjegjester vil ha en egen kø for inngang.

FAST TRACK

Inngang til Fast Track ligger ved Café Skansen i Rådhusgata. Inngangen er tydelig markert med skilt og en stor portal. Innslipp til dagens første kamp begynner 2 timer før kampstart.

Mat og drikke

Fursetgruppen står for matservering på Fotballfesten.

Aldersgrense

Det er 18-års aldersgrense på arrangementet og 20-års aldersgrense på VIP-området.

Transport

Trikk nr. 12 eller t-bane/buss/ tog til Nationaltheatret og gå ned til arrangementet. Sykkel er også et alternativ og det er gode muligheter for å parkere sykler utenfor.

NB: Alle sykler som er låst fast i gjerdene, vil bli fjernet. Vi anbefaler sykkelparkering ved Aker Brygge.

Klær

Norsk sommer kan by på kaldere vær på kveldstid. Kle deg etter forholdene, og ta heller med en genser ekstra. Bruk regnklær ved dårlig vær.

Paraplyer er ikke lov inne på området av sikkerhetsmessige hensyn.

Dyr

Dyr har ikke tilgang til området pga. støy og at det er ventet mye folk. Vi anbefaler heller ikke å feste dyr i gjerdene på utsiden, da dyrene kan bli stresset av alle menneskene i området.

Funksjonshemmede

Ta kontakt med våre vakter ved inngangen i Prosec uniform. De vil orientere dere om inngang, handicaptoaletter og andre spørsmål dere måtte ha.
VI VISER ALLE VM-KAMPENE PÅ STORSKJERM PÅ KONTRASKJÆRET I JUNI/JULI 2019!

PRIVACY POLICY
CONTACT US

FOLLOW US ON SOCIAL PLATFORMS

PRIMARY SPONSOR

Presented by Hyundai

Copyright Fotballfesten.no 2019