Inngang og registrering

Vi har en inngang til området, som ligger ved Café Skansen i Rådhusgata. Inngangen er tydelig market med skilt og en stor portal. Vi åpner alltid området en time før dagens første kamp og anbefaler på generell basis å være ut tidlig for å være sikker på å komme inn.

Dersom du ønsker å bestille VIP billetter kan du gjøre dette via våre hjemmesider. Det er en egen VIP inngang via Akershus Festning (samme inngang som Festningen Restaurant).

Mat og drikke

Området åpner 1 time før første kamp i gruppespillet og to timer før første kamp i sluttspillet. For semi-finale og finale vil egen informasjon kommer.

Aldersgrense

Det er 18-års aldersgrense på arrangementet.

Transport

Trikk nr. 12 eller t-bane/buss/ tog til Nathionalteatret og gå ned til arrangementet. Sykkel er også et alternativ og det er gode muligheter for å parkere sykler utenfor.

NB: Alle sykler som er låst fast i gjerdene, vil bli fjernet. Vi anbefaler sykkelparkering ved Aker Brygge.

Klær

Norsk sommer kan by på kaldere vær på kveldstid. Kle deg etter forholdene, og ta heller med en genser ekstra. Bruk regnklær ved dårlig vær.

Paraplyer er ikke lov inne på området av sikkerhetsmessige hensyn.

Dyr

Dyr har ikke tilgang til området pga. støy og at det er ventet mye folk. Vi anbefaler heller ikke å feste dyr i gjerdene på utsiden, da dyrene kan bli stresset av alle menneskene i området.

Funksjonshemmede

Ta kontakt med våre vakter ved inngangen i Prosec uniform. De vil orientere dere om inngang, handicaptoaletter og andre spørsmål dere måtte ha.